- See more at: http://www.mybloggeradvice.com/2013/09/create-pop-up-email-widget.html#sthash.Zyh31MDK.dpuf

Proje Yönetimi Sertifika Programı ve PMP Sertifikası Eğitimi Türkiye'de İlk Defa Stratejik Proje Seçimi ve Fizibilite Sertifika Programı Proje Yönetimi Metodolojisi ve Uygulamaları Eğitimi PMP olmanın yolu, PMI'ın Global REP ünvanlı eğitim merkezi PEM

Stratejik Proje Seçimi ve Fizibilite Sertifika Programı (14 PDU)

29 Aralık 2013 Pazar

FİZİBİLİTE İLE DOĞRU PROJELER

Fizibilite;  olabilirliği üzerinde çalıştığınız projeleri teknik, finansal ve ticari seviyelerde tanımlamanıza yarayan, şirketinizin yapmak istediği yatırımları desteklemek için kullanılan numerik bir proje seçim aracıdır.
Projeler doğası gereği belirsizliklerle doludur. Seçilecek projenin en doğru proje olması, kurumun kaynakları ve stratejik hedefleri açısından son derece önemlidir. Yanlış tercihler, kaynakların boşa gitmesi, reputasyon ve motivasyon kaybı gibi son derece olumsuz sonuçlar doğurabilir. Proje sponsorunun maliyet ve faydalar hakkında net olabilmesi, belirsizlikleri ve olumsuzlukları ortadan kaldırarak sağlıklı kararlar verebilmesi için fizibilite, önemli bir araçtır.
Bu eğitimimiz sayesinde; proje fikrinizin mantıklı ya da gereksiz olduğuna karar verebilir, karlı bir projenin nakit akışlarını değerlendirebilir, yapmayı planladığınız yatırımın geri dönüş süresini daha gerçekçi değerlendirebilirsiniz.
STRATEJİK PROJE SEÇİMİ ve FİZİBİLİTE EĞİTİMİ:
Kurumsal eğitim ve toplantı talepleriniz için proje@projeegitimmerkezi.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.
DOĞRU, SAĞLIKLI VE GERÇEKÇİ VERİLERLE HAZIRLANMIŞ FİZİBİLİTELER GERÇEĞE EN YAKIN SONUÇLARI VEREREK BAŞARILI PROJELERİ SEÇİP, KÖTÜ PROJELERİ HAYATA GEÇMEDEN GÖRMEMİZİ SAĞLAR.
Kimler Katılmalı:
Proje eğitim merkezi, proje yönetimi, project training
  • İş Fikrini Hayata Geçirmek İsteyenler,
  • Yatırımını Doğru Yönlendirmek İsteyenler,
  • Kurumun Yatırım Programını Hazırlayanlar,
  • Yatırım Programında Yer Almak Üzere Proje Teklifi Verenler,
  • Projeleri Seçenler,
  • Fizibilite Hazırlama Ve Değerlendirme Konusunda Kendini Yetiştirmek İsteyenler
Günümüzde birçok yatırımcı ve yönetici çeşitli iş projeleri ile karşılaşmaktadır. Bazı projeler çok parlak gibi görünmekte bazıları ise değerlendirmeye bile girememektedir. Peki, bu elemeleri doğru ve gerçekçi yöntemlerle mi yapıyoruz? “Stratejik Proje Seçimi ve Fizibilite Eğitimi” bu temel sorunun cevabını sizlere buldurtmaktadır.
2 gün süren eğitimde, kurumun proje havuzundaki aday projelerin kurum strateji ve hedeflerine uygun olarak seçilip fizibilite analizi süreçleri anlatılacaktır. Eğitim süresince Pazar araştırması, teknik analiz ve finansal analiz konuları detaylı olarak incelenmekte, farklı sektörlerden örneklerle yöntemler pekiştirilmekte ve katılımcılara çeşitli örnekleri çözme olanağı sunulmaktadır.
Eğitim programı kapsamında simulasyon şeklinde proje havuzundan projenin seçimiyle başlayan ve projenin fizibilite hazırlanmasındaki tüm aşamaların oluşturduğu süreç uygulamalı olarak örnek dosyalarla bilgisayar ortamında gerçekleştirilecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TAKİP EDİN

 
x
Subscribe
emailSubscribe to our mailing list to get the updates to your email inbox...
Delivered by FeedBurner | powered by blogtipsntricks
- See more at: http://www.mybloggeradvice.com/2013/09/create-pop-up-email-widget.html#sthash.Zyh31MDK.dpuf

Popüler Yayınlar

AddThis Smart Layers